Om bloggen

Det här är vare sig en stöd- eller hatsida för Sverigedemokraterna. Ibland känns det som om jag balanserar på en knivsegg när jag formulerar mig. Å ena sidan de som har en stark övertygelse om att Sverigedemokraterna är onda och måste stoppas och å andra de som menar att SD är utsatt för en konspiration och är de enda som värnar om Sveriges utveckling.

I själva verket skriver jag skriver om ett personligt dilemma och om mina funderingar kring hur vi männsikor behandlar varandra och om hur vårt samhälle fungerar. Och kanske om hur jag tycker att det borde vara.

Om det är första gången du är här tycker jag att du ska läsa mitt inlägg ”Manifest” alternativt det allra första inlägget ”Hjälp, min syster är Sverigedemokrat!”, fast det är ganska långt. Där kommer bakgrunden till sidan fram. Jag citerar mig själv från  ”Hjälp, min syster…”:

”Jag har svårt tro att jag nånsin skulle sympatisera med SD. Jag ryser vid blotta tanken. Men jag ryser lika mycket vid tanken på att jag inte skulle hitta argument som håller vid en diskussion, att inte fakta och sanning ligger som grund för mina värderingar.”

Av principiella och lagliga skäl kommer jag inte nämna några personer vid deras rätta namn. Oundvikligen är det så att många av dem som dyker upp i texterna ändå kommer att  kännas igen. Och ja, innan jag startade den här sidan pratade jag med min syster och kollade att hon tyckte det var OK.

Jag välkomnar kommentarer, men förbehåller mig rätten att ta bort personliga påhopp, spam eller helt enkelt vad jag tycker inte platsar.

          Vänliga hälsningar, storastorasyster

PS 1 efter ett par dar inser jag att jag inte kan låta bli att också skriva om annat än SD; allmänt om politik, samhällsutvecklingen i världen likaväl som Sverige, internet och sociala medier etc.

PS 2 Om du undrar eller vill säga något allmänt om sidan, som inte rör något specifikt inlägg, kan du lämna ett meddelande här:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s